BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 19, 2012

Senyap

Assalamualaikum...


Lepas rumah ni hiruk pikuk selama seminggu sebab ada anak2 sedara dan anak2 sendiri kat rumah, mulai pagi semalam dah mula sunyi sepi. Atok, Wan, alang serta anak2 dah balik ke KL pagi semalam dan anak2 pon dah mula sekolah. Senyap rumah! Maklang sambung kerja rutinlaaa...apa lagi...RE..tapi yang tak best hidung dah mula tersumbat, tekak dah mula semacam. Gara2 tidur lewat 2 malam...pastu biasalaa kalau terlalu penat dan tak cukup tido mmg cari pasallah:(


Sabtu lepas ada buat class. Pelajar maklang datang dari JB. Seorang aja. Kami macam dah kenal lama. Seorang doktor. Keciknya dunia, kakak angkat dia ialah Jun dari cupcakekekasih...Seronok mengajar dan belajar...sampai lupa terus nak bergambar...InsyaAllah nnt maklang balik JB boleh laa berjumpa lagi..InsyaAllah..( promo sikit...kalau ada sesiapa nak belajar RE kat JB, kalau cukup qourum bolehlaa maklang turun JB balik umah mak abah:)


hari ini maklang cadang nak menghabiskan baju pengantin. Kena slow-slow laaa hari ni sebab badan rasa tak sedap laa...Ada pulak jerawat batu atas kepala ni...pegang je sakit...huhu...bila badan tak sedap ni...rasa cam tak best...tak energetic nak buat apa2..tido malam tadi pon sampai mimpi2 Alang kasi ubat!...Ya Allah ku mohon kesihatan yang baik...Amin...

3 comments:

Nieda said...

Salam kenal maklang. Saya singgah di sini.Harap mak lang ok-ok saja

MUMMY CHOP MINT said...

Rindu i kut.... Sampai sakit2...

Hafidzin said...

Salam Mak Lang, Saya berminat nak belajar RE - macamana nak daftar kelas ya? Saya tinggal di Kemaman. Terima kasih.

Email fizin1975@yahoo.com.my