BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, April 8, 2012

Bising...

Assalamualaikum...

Silap letak title the last time maklang update blog ni. Senyap betul selama 3 minggu. Mungkin sebab tajuk tulaa...memang malas nya nak mengupdate. Keje pon banyak. ada banyak2 beg dan pouches yang maklang kena siapkan before today sebenarnya. Terkejar2 menjahit sulam. Beg nya tempah kat kawan. Or else lagi tak sempat. Tapi sebenarnya dah pon di pos kat kawan di JB minggu lepas. Punya lah dia suka masa dapat the bags! Alhamdulillah



Maklang ni sekarang tengah tunggu Cik Abang balik dari lunch. Sampai mengantuk2 ni. Manalah buah hati ku sayang yang tak sampai2 ni. Biasa dia talipon. Hari ni senyap je. Kot ada meeting. Tak pelaa Insyaallah jap lagi sampai laa tu...Tak ada masa apa pon ari ni sebab banyak sangat 'stock' dalam esbok tu. So keluarkan sikit laa utk makan tengah hari. Dah minta bibik goreng ikan selar celup tepong dan buat baby kailan celur aje...


minggu ni minggu last anak manja kat kl peksa...lepas tu dia balik rumah ni and sure dia bua bising kat adek2 dia...Insyaallah..


Ok takat sini dulu..Nak merawat mata yg sangat mengantuk..ZZZZZzzzzzz

3 comments:

mahazan omar said...

Assalamualikum... Nak kongsi info kesihatan je
http://familydrjism.blogspot.com/
tq

Leezas touch said...

Assalammualaikum...selamat berkenalan
Saya suka tengok ur hasil jahitan. Saya baru beli 2 buku jahitan reben tp.blm mula lg.I'm a great fan of sewing!

Papa-NtiQ said...

rajin nye maklang nih...tak ke sakit mata duk tenung masa jahit tu?