BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, February 2, 2010

Beezee beezee

Assalamualaikum...

Lama dah nak updet ni tadi, tapi nampak pulak ada kawan yang 29 tahun lost touch and I have been looking for her..tup2 tadi muncul...apalagi...mintak hp no dan terus aje call...seronoknya dengar suara Anim....Alhamdulillah...fb ni memang menemukan kawan2 lama yang dirindui...


Lepas ni, memang kena buat reunionlaa nampak2nya...bila gaknya dah tak sabar rasanya...anyway...nantilah kita bincang2 kan...

+++++

Sejak 2 minggu lepas ni berturut ada perjumpaan kakak adek bloggers..


Last Friday, dalam tonggang langgang nak hantar amek anak2 ke sekolah , sempat jugak maklang cilok ke rumah Saz. Thank you to Atok sebab tolong amek Maya kat tuition dan thank you to Wan sebab buatkan kueh kasui tu...sedaap..
Celeb kita ada tu...sibuk sain buku...thank kak for the book
Dan thank you to tuan rumah sebab hidangkan mee sedap..:)

+++++++++

Hari Sabtu pulak maklang mengajar. Kelas start lambat sebab student lambat datang dan of cozlah, lambat habis. Tengah2 maklang nak makan , lepas student balik, Puan Tulip talipon menyatakan ketibaan beliau kat Kerteh ( memang dah sms sebelum tu)...Terus sarung jubah and tunggu kat tepi jalan...Akhirnya sampai jugak ke rumah maklang. Memang lama dah dia kata nak datang, akhirnya tiba jua...Syukur Alhamdulillah...:)
Sori lah tulip, maklang tak dapat nak hidangkan makanan yang macam2 sebab bz ajar kelas tu..nasi ayam pun bibik yang buat. Maklang cuma sempat buat cheese cake je...
As usual, at the same spotlah, kami bergambar...
Dan ini hero2 kami...



Terimakaseh ye tulip dan keluarga kerana sudi nak singgah kat teratak maklang...:)


Alhamdulillah, moga ada lagi pertemuan sebegini untuk mengeratkan silaturahim, InsyaAllah...

7 comments:

mamasita said...

Ooh bestnya Maklang..good food and good company..Alhamdullillah..therapeutic tau..lower banyak stress meneress nyer..
And lawa gambar2..hero2 dan heroine2 and all the cutie-pies!

MULAN said...

sori eh tak leh join.. aiyaa i miss the cheesecake hooo...

Abang Long said...

Alhamdulillah, rezeki semakin bertambah dan bertambah dan bertambah ... AMIN

maklang said...

kak mamasita..

kita bila pulak nak bertemunya ye...harap akak sihat selalu..

maklang said...

kak mamasita..

kita bila pulak nak bertemunya ye...harap akak sihat selalu..

maklang said...

Mulan:

tak per...lain kali boleh datang sini...tapi cheesecake tak leh janji laa

maklang said...

abang long:

amin...amin...amin...:)