BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, February 10, 2010

Sunyi sepi..

Assalamualaikum...


Sunyi sepi rasanya...kalau dah biasa dengan hiruk pikuk dengan anak2, malam ini, malam ke2, malkang sunyi...Anak2 dan suami tercinta berada jauh dari maklang. Nasib baik jugak ada laptop ni menjadi teman. Sempat lah nak chat ngan anak2 yang online. Kalau dengan Cik Abang, kena call jelaa...dia memang malas nak menaip2 ni.

Maklang tiba KL petang semalam sebelum maghrib. Nasib baik ada kawan yang kerja kat sini, adalah maklang teman sampai kol 9 lebih. Entah kenapa rasa letih bukan main semalam. Agaknya penat travel dari Kerteh ke KT. Hajat hati nak naik dari Kerteh je, tapi tak sempat nak book tiket, dah kehabisan. Cadangnya juga nak tumpang kereta boss ke sini, tapi pikir2 malasnya nak travel jauh2. Letih nanti. Nasib baik ada lagi tiket dari KT-KL yang available. Kuantan KL dah memang tak ada...

Malam tadi, makan kat hotel ni aje. Kawan maklang belanja. Malam ni belum tau lagi. Ingat nak pi rumah Alang, tapi kang dibuatnya Alang sibuk, sape pulak nak hantar maklang balik hotel waktu malam nanti. Almaklum, kita bukannya biasa sangat sorang2 kat sini. Kalau dulu2 berani gak, sekarang tak lagi kot. So, baik lah duduk diam2 dalam bilek ni sambil main riben...he..he..

Meeting kat opis ok je..yang best dapat balik awal sikit dari biasa...


Oklah, takat ni je maklang merepek..jumpa lagi dilain waktu...

6 comments:

aintsuperwoman said...

alahai, kesian dia sorang2 kat sana, eh, pergi le shopping2!!

ibu,mommy,mom... said...

Ler Maklang tak khabar nak datang kl...Kalau tak boleh mommy cari time jumpa maklang tau..

Maklang,kat kl ni janganlah jalan sorang sorang malam malam...macam macam...bukan nak menakutkan maklang tapi maklang tau la kan sekarang

Zareda Norman said...

mak lang

sesekali jauh dari suami dan anak anak memang rindu menderu deru ek..

mamasita said...

You gi KL berapa lama??

Yeah..rindu suami dan anak2 memang sangat2 aduuuh!

MAMAMIA said...

Still in KL ke?

qaseh um masyitah said...

salam maklang,
sesekali bila berjauhan dengan keluarga,perasaan rindu tu memang terasa sangat kan.