BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 30, 2012

Goyang kaki

Assalamulaikum...


Wah wah...sekarang ni sedang membina lemak lagi. Sekarang dah ada pembantu yang setia kat rumah...hehe..Along semalam jadi driver, hari ni jadi waitress ...marah pulak mek tu nanti...






Makan pun dia serve sampai ke dalam bilik. teringin nak makan kek...so, dok main2 kat FB and dia sape maklang...hhmmm..thank you lah serve tea kat bilik ...sambil2 makan sambil menonton video dan menjahit...3 dalam 1..hehe..memanglah membina badan sekarang ini. Sungguh bahaya utk kesihatan...kena cepat2 naik itu threadmill...Ya Allah mohon kuatkan hati hamba Mu ini utk terus mengexercisekan diri...Amin...


ALhamdulillah cushion cover ini sudah selamat di pos ptg tadi. Diharap akan tiba pada tuan punya sebelum hari kawin dia 5 May ini...dan harap2 dia berpuashatilah hendaknya











InsyaAllah besok hari pekerja. Maka tukang sulam ni akan bercuti dari menjahit utk orang lagi agaknya...seronok pulak menjahit utk rumah sendiri. Terasa kesantaiannya. Alhamdulillah kusyen ke2 utk rumah sudah hampir selesai. InsyaAllah nnt nak sambung jugak laa...Lepas tu , berangan lagi nak jahit kusyen panjang seperti di atas lagi 2 bj utk kerusi kat ruang tamu lagi. Lepas tu berangan nak jahit alas meja makan pula...berangan panjang nampaknya maklang ni. Moga Allah beri kesabaran dan ketekunan utk menyiapkan pesanan sendiri dan kawan2...InsyaAllah..:)


Selamat hari pekerja utk semua pembaca yang di kasihi...:)

Jumpa lagi InsyaAllah...

1 comment:

m.u.l.a.n said...

bestnya kalo dekat.. boleh mintak sepiring...