BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, May 14, 2012

Kelas Asas Sulam Riben

Assalamualaikum...

InsyaAllah 1-2 hari ni maklang akan sibuk melayan anak2 untuk persiapan hari guru. Malam ni melayan membalut hadiah...:)

InsyaAllah , maklang cadang nak buat kelas sulam riben  di Kuala Lumpur pada hari Sabtu ini, 19hb Mei 2012. Kalau ada sesiapa yang berminat, sila hantar email ke nazdin_2000@yahoo.com utk keterangan lanjut.


Terimakasih...Moga berjumpa lagi..InsyaAllah

5 comments:

sripekan said...

salam maklang,
saya berminat nak beli buku sulam riben tp kat cari kat kota bharu tak jumpa..
Hari tu cari kat popular book MM pun tak jumpa,bolih beli direct dr maklang tak?
Kelas asas sulam riben kat kl buat kat mana?
t/kasih.

maklang said...

Waalaikumsalam Sri Pekan. Buku boleh beli ngan maklang. nnt hantar email ye.

Kelas kat Sei Putramas Condominium, off Jalan Kuching, dekat2 bulatan segambut.

zino said...

nanti nak tanya orang sebelah ni minat ke tak? hehe

saniah said...

Salam kak lina...saya dah balas email akak...tersangat lah frust...:(
Saya masih mngharap dpt join utk next session...harap kak lina inform saya ya

sripekan said...

salam ...maaf lambat respond,kesibukan dapat menantu baru.
email saya : aizita@yahoo.com
kalau bolih bagi akaun maybank senang saya masukkan bayaran utk buku2 tu nanti.
terima kasih.