BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, May 2, 2012

Selow


Assalamualaikum..


Wah2 maklang sekarang asyik dok relax je ...semua gara2 2-3 minggu lepas dok marathon jahit set pengantin yang mulanya nak bernikah awal Jun...tup2 dia kata dia nak tunda ke December...Lega betul masa tu....macam nak campak segala RE ...tak perlu nak kejar2..punyalah maklang stress...huhu..so sampai hari ni masih belom siap lagi set itu...hehe

Dalam pada menjahit utk  pengantin maklang sempat gak siapkan table runner ni untuk kawan maklang. Dia dah pon menjadi student maklang dan Alhamdulillah hasil2 dia cantek2...

Tapi table runner yang kat bawah ni hasil kerja maklanglah..bukan dia punya:)


Sejak semalam kurang produktif. Table runner yang mula  semalam pon jahit nya selow betul...kalau orang baru belajar menjahit pun tak se selow maklang kot. Entah..malas pulak maklang minggu ni...nak kena rest kot...


So petang tadi betul2 rest. Pergi layan Avengers ngan anak no 1 dan 4. Maklang ni memang suka layan cerita merepek macam ni...Tak yah susah2 pikir masalah dunia..Pikir masalah luar dari dunia je...hehe

Oklah sampai sini je report maklang hari ni..saje je nak updet...hehe



1 comment:

Yanei Khairani said...

table runner tu msti yg kak saba punyee... hehehehee...