BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, November 28, 2010

Majlis Graduasi SMKRP 2010

Assalamualaikum...

Pening kepala tengok jahitan. Muaknya tengok ros hijau kat pouches tu. Nasib baik dah siap tampal kat kain semenya. Besok petang lepas office boleh jahitkan jadi pouches. Kalau ikutkan cuma ada 5 lagi tapi maklang buat extra 2 lagi sebab ada 2 tu tersalah jahit. Ros tak centerlaa, tangkai ke atas laa...hmmm...nilah dia kalau sambil buat kepala pikir kelain...:)


Pagi tadi Angah dan Abah dah pun ke KL. Bawak Ucop balik kat mommy dia sekali. Tak sempat2 si Ucop. Paklong baru isi barang dalam kereta, Ucop dah masuk dalam kereta. Tak sempat breakfast pun dia. Hmmm..Paklong took his own sweet time nak siap. Breakfast seme dulu baru jalan. Angah macam excited semacam! Last2 nak cepat2 nak bertolak sebab tadi dah sweet nak siap, akhirnya tertinggal beg toiletries Abah. Nasib baik dekat lagi. Apalagi patah balik lah nak amek barang yang tertinggal.

Lepas mereka dah bertolak barulah maklang bersiap nak gi kerja. Along suruh cepat sebab dia nak ikut cikgu ke sekolah. Takut cikgu tinggalkan dia.

Tak ada apa yang menarik, meh maklang tempek gambar Along masa graduasi yang lepas..
Kaklong berkebaya...InsyaAllah 6 tahun lagi kaklong ambil ijazah pulak...Amin...
Kawan2 sekelas sedang beratur menunggu giliran

Alhamdulillah kak long dapat penghargaaan sebagai pelajar sahsiah terpuji...:)
ada pulak persembahan di akhirnya..ni kelas kaklong..


=====

Takat ni dulu...maklang nak mula jahit cushion ..kejaaaap je..untuk org kawin...:)







( dapat jugak gambar dia masa Abah dia load kat fb...)..ni masa ada taklimat tadi petang


Sehingga berjumpa lagi..

1 comment:

MULAN said...

kudos to along...