BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, November 30, 2010

Anak2 ku..

Assalamualaikum...

Keletihan hari ini...Mungkin sebab sama2 terasa keletihan anak yang periksa. Alhamdulillah dah siap pun jahitan pouches maklang...Lega selega leganya....Alhamdulillah...


Tengahari tadi maklang dah deliver kat tuan dia. Alhamdulillah she was happy..Syukur..
Tengahari tadi pulak maklang terima these three brooches from a friend. Maklang order kat her fb. Something differentlah pulak. Tapi memang pernah ada dulu2 cuma yang itu besar sangat...memang tak sesuai langsung!

Lepas dari office tadi, maklang ajak anak2 gi makan kat SR. Teringin nak makan chicken cornish tu, tapi tak de rezeki, langsung order karipap ayam ni..Inti dia sebijik sebijan cam chicken cornissh tu tapi pastry je lain...Tapi maklang lebih suka chicken cornish

Ni pie gourmet. Sedap lah jugak...
bujang tak nak makan banyak...dia order ayam yang dalam dia ada cheese...sedap betul!
Along pun mmg nak ikut sebab TENSION peksa...kesian anak mak....
Ini orang yang dah dapat apa yang dia order...kita after laa ni tapi before...
mak oi...hangin...abis seme orang diharuk nya...tapi lepas dah makan...Alhamdulillah....Senyum senyum jer...


Salam...sehingga berjumpa lagi...

8 comments:

zino said...

tang makan2 tu nampak best je hehe

MULAN said...

lama nya tak pi SR..

IXORAROXI said...

meriahhhhh...lawonya pouches tu

My Life My World said...

Bestnyer makan kat Secret Recepi ... ini mesti kan Mesra Mall yer Mak Lang, pernah sampai sekali. Best!

maklang said...

zino:

makan memang best! sebab tu comel:)

maklang said...

Mulan..

Pegi lah...dekat jer tu

maklang said...

IXO..

apa yang meriah..?

TQ..kalau nak tempah silakan:)

maklang said...

MLMW:

memang kat MM..mana lagilah nak pergi:)