BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, February 22, 2011

Baru

Assalamualaikum...


Alhamdulillah..hari ni maklang menaip menggunakan laptop baru. Tak ada dah gangguan lagi mengatakan ada disc error. Hmm..syukur dapat approval dari Cik Abang. Kalau dapat hadiah lagi bagus. Ni approval je. Mau pakai mau keluar duit poket sendiri laa...apalah salah nya kan, dah penat2 keje, dapat satu hadiah untuk sendiri lah pulak....:)


Semalam ingatkan nak updet gak, tapi maklang sibuk sikit melayan adinda maklang kat JB. Lepas dah sembang ngan dia, solat Isyak and then sambung lah menjahit. Dah siap pun pouches tu. Siap tampal ros je. Malam ni maklang nak letakkan reben pengikat dan masukkan pouches kedalam kain lining. Besok lepas balik dari pejabat baru lah nak siapkan semuanya. Harap2 sempatlah untuk nak dipos kan hari Khamis.


Yaasin dia, maklang dah beritau Busu supaya dia balut sendiri. InsyaAllah dia OK kot. Maklang tak sempat nak buat semua sebab ada banyak jahitan menunggu. Harap2 lepas ni pun dapat lah maklang siapkan beg untuk kawan Alang. Wiken akan mula jahit beg2 untuk kawan di KL dan ada beberapa beg lagi nak dijahit. Harap2 lah wiken ni tak sibuk sangat macam wiken2 yang dah lepas. InsyaAllah...

setakat ni dulu laa...nothing interestinglaa 2-3 hari ni..penghidupan macam biasa aje...hidup dengan riben2 dan manik:)

3 comments:

MULAN said...

maklang ni mana pernah tak sibuk... masak, jahit, masak, jahit... rajin sesungguhnya... take care tau..

Aku Cikni Ahnie said...

Wah, enjoy sakan dgn laptop baru ye...

Pp said...

alahai maklang...nak jugak kita tgk gambar laptop baru tu....:-)