BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 6, 2011

Inspirasi...

Assalamualaikum...

Apakhabar semua? sihat2 aje hendaknya ye...

Maklang dan keluarga Alhamdulillah. Memang seronok bercuti tapi penatnya...nanti maklang cerita lah bila ada masa kelapangan..

Sebelum maklang , berbicara panjang, ingin dinyatakan bahawa pemergian maklang telah membawa hasil yang lumayan..so hari ini maklang paparkan kisah buku maklang yang sudah pun dipublished di Jakarta. Maklang cuma dapat bawa balik 70 buah shj . Harga buku cuma RM15 tidak temasuk kos pos.kalau ada yang berminat nanti boleh lah hantar message ke nazdin_2000@yahoo.com

Specifications of this book :

ukuran buku: 19 x 23 cm
terdapat 24 motif berwarna
Jumlah mukasurat : 72
ISBN : 978 602 8453 24 0
Harga:RM15 + RM5(postage) - Malaysia ( edisi terhad , haraga promosi utk 100 cetakan pertama)

Kalau teringin jangan tunggu lama2...email ke maklang atau tinggal komen:)
Terimakaseh

19 comments:

IXORAROXI said...

MasyaAllah..limpahan rezeki...Tahniah buat Maklang..Didoakan agar terus success..Amin

IXORAROXI said...

MasyaAllah..limpahan rezeki...Tahniah buat Maklang..Didoakan agar terus success..Amin

kak Erna said...

mak lang nak satu..walau pun tak pandai menjahit..nak simpan jugak buku maklang tu..nanti akak email nak tanya berapa camana nak bayar dan bagi alamat ye..ni..booking dulu..takut terlambat..

Aku Cikni Ahnie said...

MAKLANG!
TAHNIAH DIUCAPKAN!
TABIK SPRING 3X.

Adik ipar saya pun peminat RE, mesti saya syorkan pada dia buku MakLang nih...

maklang said...

ixora...Alhamdulillah..:)

maklang said...

Cik ahnie,

cepat2...ada 80 pcs je left..kot, or maybe less, tak kira lagi..

maklang said...

kak erna,

ok, maklang reserve satu utk kak erna:)nnt email ke maklang eh..

tireless mom said...

Tahniah mak Lang. Ini lah yang dinamakan World!!

Kak Elle said...

tahniah maklang kalau bolih saya pun nak satu.

zino said...

peminat sulam mesti berebut tu hehe

yatt said...

mak lang.. nak gak satu. available lagi tak?

MULAN said...

waaahhh... congrats dah ada buku..!!!! tahniah tahniah maklang..

Kak Ina said...

maklang..
kak ina nak sebuah tau. nanti kak ina bank in

maklang said...

TM: yeah...WORLD..Alhamdulillah..:)

maklang said...

Kak Elle:

Betul ke kalau nak, nnt saya poskan ikut normal mail. nnt saya msg no acct saya

maklang said...

zino, Alhamdulillah...nampak macam laku ...Alhamdulillah...:)

maklang said...

yatt dah terima belom?

maklang said...

mulan...tq tq

maklang said...

kak ina, maklang dah pos tadi