BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 28, 2011

Having the family around..:)

Assalamualaikum....


Alhamdulillah minggu baru sudah pun bermula. Untuk di Terengganu, semalam dah hari pertama bekerja. Keadaan di pejabat, Alhamdulillah kerja tengah banyak sekarang. Moga Allah limpahi rezeki buat warga keje maklang termasuk maklang jugak. Kadang sampai terbawa2 balik fikir camana nak solve problem pejabat sampai ke rumah. Lama dah tak sesibuk sekarang dan lama dah tak bawa balik kerja ke rumah. Last wiken terpaksa juga buka kertas keje kat rumah. Sampai terlelap2 masa nak buat keje sampai kena tegur ngan Cik Abang supaya simpan ajelah keje tu dan tido jelaaa...mana tak nya, siang dah full time menjahit mengejar nak siapkan beg2 untuk Alang dan Wan yang nak buat umrah 31.3 ni, InsyaAllah...so, alhamdulillah dah siap dan akan di hantar ke sana 1-2 hari ni. Harap2 mereka suka. Beg bunga daisy utk Wan pun dah siap ( lepas 3 kali tetas sebab jahitan senget masa nak letakkan beg belah atas...:( ), Alhamdulillah...





++++

Minggu lepas ramai pulak tetamu yang datang ke rumah. Bermula dengan hari ahad, Mak De and Mak Long sefamili dan 2 anak arwah BIL dropped by masa on the way balik dari Air Menderu. Tak sempat jamu apa2 pun sebab mereka beritahu maklang nak singgah waktu dah pukul 10pg. Maklang dah pun tiba office. Nasib baiklah pagi sebelum gi office sempat lah masak lemak ketam dan masak lemak ikan tenggiri, so, dapatlah dihidangkan. Ang tak bestnya masak lemak ketam tu tak sedap langsung kata Hakim...hu hu... Kejap aje kat sini, masa maklang balik ofis, mereka pun keluar sekali nak ke rumah Mak De.


Hari Jumaat malam, Busu dan Alan tiba kat sini. Datang pun untuk wiken aje. Dah pun balik pagi semlam. Biasalah kalau Busu datang sini, Wan tak lupa mengirim macam2...he he...seronok dapat hadiah dari Wan dan Atok. Thank you banyak2..

maklang stop sini dulu lah ye...nanti malam kot sempat sambung lagi dgn cerita lain..

have a nice day my friends...tq for visiting.:)

1 comment:

manzlie said...

salam dari Makkah...


sampaiakan salam sayang cl kat abah dan mak...


waslam