BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, May 22, 2011

Alhamdulillah maklang sekeluarga ok..

assalamualaikum...

Lama betul kali ni maklang tak bersiaran. Ada gak yang email dan tanya2 nape tak updet. maaflaa maklang terlalu sibuk sekarang. Apart from sesuatu yang berlaku yang akan merubah hidup kami sekeluarga, maka hilang mood maklang nak berblog. Ada kisah yang sangat menyayat hati berlaku...tak perlulah nak diceritakan di sini kerana maklang rasa lebih baik hanya maklang, keluarga dan kawan2 rapat sahaja yang tahu. Moga dugaan ini akan menjadikan keluarga kami lebih rapat lagi hendakNya...Amin...


Keadaan yang terlalu panas sekarang menyebabkan maklang cepat sangat rasa letih. Dengan jahitan yang tersangatlah banyak..Alhamdulillah:), kadang rasa tak sempat nak merehatkan badan. Balik dari opis terus aja, maklang duduk kat mesin jahit. Tempat maklang jahit pulak dekat ngan tempat tengok TV - matahari petang - macam sauna kat situ...ada banyak lagi yang belum berjahit. mana taknya maklang hanya duduk kat mesin jahit mulai jam 6 lebih sampai dekat2 maghrib sebab cuma waktu tu je yang sejuk sikit...fan pulak full blast laaa...mmg macam sauna jugak...


ni pon mata dah mengantuk sangat, ingat nak lelap kejap before maklang menyambung tugas menyulam lagi. Harap2 lah siaplah 5 buah beg....by wednesday nite...Khamis pulak nak zoom ke kl nak hantar Along masuk universitas...Alhamdulillah:)

3 comments:

IXORAROXI said...

Moga Maklang tabah dengan apa jua dugaan..Tahniah buat Along ya, Moga terus sukses

zany said...

take care maklang, kesihatan juga kena diutamakan, menjahit banyak boleh pening, kalau sayalah....

Acik Erna said...

assalam mak lang..mog mak lang tabah..memang ada masanya kita tak sanggup nak kongsikan kesedihan di alam maya kan..