BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, May 23, 2011

Panas ketekk

Assalamualaikum...


Satu lagi hari telah berlalu. Panas betul cuaca sekarang. boleh jadi demam bila kena panas2 macam ni. Anak2 pula esp Along dan Hakim asyik berdarah hidung aje. Zaman maklang berdarah hidung dah hampir berlalu Alhamdulillah. Masa kecik2 dulu toksah ceritalah mmg kerap berdarah hidung. Benda ni macam keturunan. Atok pon dulu berdarah hidung gak. Maklang masa b4 kawin dulu dah buat operation tampal2 kapileris dalam hidung. Lepas tu lega sikit Alhamdulillah. Kalau tak pantang panas, mmg mengalir je darah. Bukan sikit banyak pulak tu. Kalau time winter pulak, tiap kali nak mandi, tiap kali lah berdarah hidung ni. Kering sangat sampai kapileris tu retak...:(. Now jarang2 kena dah, Alhamdulillah



Minggu ni maklang macam biasa sibuk. Alhamdulillah maklang marathon dapat jahit 3beg kecik2 dalam masa 2 hari. Dah pon dihantar pada tuan dia. Terimakaseh ke Mek Za. Ada gak bahan jahitan maklang menjadi hadiah utk pertandingan yang akan di adakan di MM, InsyaAllah


Kalau ikutkan mata mmg lah nak lelap. Tapi keje menjahit al banyak sekali. terpaksa jugak bersengkang mata, tapi tak tahulah sampai kol bape nanti...sementara tu, enjoy hasi jahitan maklang ye..yang berminat boleh lah send message ke maklang ye:)
( 2 je yg boleh uplod malam ni..)


3 comments:

OO said...

Kak, cantiknya beg-beg ni...how big is this?

besar ni berapa harga ni?

p/s: kita dah baca email akak, dah digest dan faham isinya...insya-Allah kak, ada cahaya di hujung terowong.

armouris said...

info tentang hidung berdarah di SIHAT SELALU - Hidung Berdarah

MULAN said...

nampak beg maklang kat kedai mek za...

jumpa along jugak.. ronda2 MM..