BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 6, 2010

Makan2 Pizza

Assalamualaikum

Hari ini ada makan2 pizza kat office. Senang aje, tak payah rancang 2-3 hari sebelum. Tak tahu nak makan apa, maklang order je Pizza kat MM. Janji pukul berapa nak ambik, mereka pun siapkan. Sebenarnya ada small farewell party. Ada department mate nak resign. Sedih jugalaa, kehilangan teman. Apa2 pun harap dia maju jaya kat tempat baru...

Haa..tu dia pizza..maklang beli 8 kotak ( 1 kotak bawak balik utk sendiri sebab maklang sponsor gak sempena hari ulangtahun maklang yang ke shhhh besok:)
Ini dia boss tengah kasi hadiah tu...gambar tak berapa clear sebab sipenerima nangis tersenggut2 ha..ha..tu yang gerak2 tu ( he..he..jangan mare, maklang gurau jer:)). Hadiah pun beli terkejar2 sebab kawan yang janji nak tolong belikan hari ni on MC sebab Asthma attack..Sian dia. Pizza awak kami dah tolong makan kan tau...

Biasalah kalau makanan dah terbentang atas meja..sekejapan aje dah selesai..pulak makan rebut2 ...org tua boleh jadi macam budak2..At least lepas gak tension lepas keje penat2 tu, bolehlah lepak2 waktu lunch tu sama2. Thank you all for being so supportive..tapi nape tak nyanyi lagu ulangtahun untuk maklang...he..he..??

8 comments:

ibu,mommy,mom... said...

Salam Maklang,
Happy Birthday:)Semoga dimurahkan rezeki,diberi kesihatan yang baik and happy selalu

Ibu Sayang said...

Salam Maklang,

Wow!!! bestnya makan pizza...

Selamat ulang tahun dan selamat hari ibu (advance cikit) maklang, semoga lebih di panjangkan usia, dikekalkan iman dan sentiasa mendapat keberkatan dan hidayah drpNYA

Ada kek besar tak?Tentu masak2 yg special hari ni...betul tak???

MOKCIK AZWA said...

selamat ulang tahun yang ke shhhh utk mak lang.... :)

nak pizza gakkk

"MULAN" said...

mana boleh nyanyi awal2.. takde ummpphh..

maklang said...

IMM,

Tq in advance, besday maklang besok..he..he..

maklang said...

Ibu sayang,

maklang belanja awal tahun ni, malas nak masak..lagi penat!

Thank you for the ucapan hari ibu..kira same2 laa..:)

maklang said...

Azwa:

Shhh...shhh...

Pizza ada kat pizza hut. tinggal tunggu order jer!:)

maklang said...

Mulan:

Besok nyanyi kuat2 tau...:)