BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, May 5, 2010

Maklang bahagia...:)

Assalamualaikum...

Syukur Alhamdulillah atas rahmatNya...Memang tak sangka betul...pagi ini maklang rasa sungguh gumbira. Sikit jer sebabnya...Cuma orang yang ada minat yang sama je akan rasa seronok. Tapi mungkin maklang yang jakun kot...Orang yang minat RE je yang kenal dia, orang lain tak berapa nak kenal. Nak sebut nama pun, payah lah jugak...

Nak tahu kenapa? Sebab pagi2 bila bukak mail, ada request utk nak jadi kawan kat FB dari Di Van Niekerk...Best sungguh...Sungguh best...InsyaAllah bila dah berfriend dengan dia maklang boleh lagi belajar dari dia, dan mana tahu, satu hari nanti maklang boleh ke tempat dia, nak tengok hasil seni halus dia yang sangat memberangsangkan...he..he........:)

++

InsyaAllah maklang nak mula rajin balik lah nak updet blog. Rasa macam terpisah pulak bila tak updet blog serupa diary maklang ni. Masalah ialah tak sempat laa, masa kurang sangat sekarang. Tambah dalam cuaca yang teramat2 panas sekarang badan cepat letih dan mata cepat layu...tak larat nak melayan jahitan banyak2...

Nak layan2 anak2 dan suami makan jer, maklang dah rasa letih. Apalagi kat ofis dok melayan kerja2 yang tak surut2...apa nak buat cari makan maa...

Anak2 seme sihat. Along pun dah OK. Cik Abang pulak asyik komplem mata dia kering. Same for me gak...

Tak ada ladi nak updet, setakat ni dulu ye...Meh kita tengok gambar2 pulak..


7 comments:

Ibu Sayang said...

Salam Maklang,

Alhamdulillah...Maklang nampak ceria. Teruskan menghupdet ya!!!

pB said...

SALAM Mak Lang


Besaunyer udanggggg

maklang said...

Ibu sayang,

maklang updet sebab tahu Ibu rindu maklang..he..he..perasan pulak!

maklang said...

pB:

size udang kena ikut size tuan dia...he..he..

"MULAN" said...

adei, lapar la pulak ni..

moga semua kekal sihat & ceria..

Zhr Znl said...

so kira boleh expect ada entry la tiap2 hari? hehe...

maklang said...

Mulan:

Tq..tq...

Zhr:

Tengoklaa..nak updet tak lah tiap hari kot...kat fb je boleh tiap hari kalau free..