BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, January 18, 2010

Hari Akujanji SMKRP 2010

Assalamualaikum...

Nak updet kejap aje...ada 2-3 beg nak kena kemaskan. Customer maklang no. 1 dah sibuk bila beg dia nak siap. Selagi tak siap, memang pening. Tapi bak kata Along, kalau mak buat untuk customer mak yang ini, mak dapat penat jer mak...he..he...nanti dah siap, maklang akan tempek kat sini laa..

+++


Tengahari tadi ada majlis akujanji untuk murid2 yang nak ambil SPM dan PMR. Masa nak start majlis semua kena berdiri...lamanya tak nyanyi lagu negara ku...kelakar pulak rasa...Memang tiap kali bila ada majlis cam ni rasa sebak semacam...kenapa entah...

Ni maklang tempek gambar sekitar majlis tersebut..

macam james bong pulok anakku ini..never say never...terharu maklang baca apa yang ditulis..biarlah ianya menjadi rahsia...Insyaallah mak dan abah doakan kejayaan Dhirah dunia akhirat...
Ibu2 atau bapa2 naik ke pentas dan anak2 memberi surat akujanji kepada ibu atau bapa mereka..
Macam pesyen show pulak...mak2 tengah tunggu anak2 naik pentas
gelap gambar ni...tu maklang tengah baca akujanji dhirah..

murid2 tingkatan 3 dan 5 sedang berikrar di atas pentasanak sulong kesayangan mak dan abah sedang berikrar, sempat snap. Mereka berdiri belakang maklang
Along jugak yang steady kan...moga anak2 tersayang maju jaya dalam peperiksaan yang akan datang..

12 comments:

silversarina said...

Good luck along !!

Along bijak , InsyaAllah straight As SPM nanti .

shaz said...

Good luck to you Nadhirah and to mak nya juga. Rindu pula tengok SMKRP...my kids all had a great time at SKRP dulu.

OO said...

Good luck untuk Dhirah!!!
Insya-Allah kalau awal2 ni dah constant usaha, lepas tu buat latihan banyak2 then doa..insya-Allah berjaya.

mamasita said...

Wow..ada special majlis akujanji..so sweet..

Along sama ambil SPM tahun ni dengan my Harris..mudah2an they do well yer..

maklang said...

rina:

tq..moga anak2 maklang berjaya macam anak2 rina juga..Amin..

maklang said...

shaz:

thanks..yam kat sana peksa apa ye?

maklang said...

OO:

InsyaAllah dan moga2 Dhirah berjaya dengan cemerlang..

maklang said...

Mamasita:

Moga2 doa2 kita dengan usaha anak2 akan membawa kebahagian utk kita semua...Amin..

Nong said...

Good luck to Along. Study hard and smart...

dzieta said...

All the best Dhirah..teringat zaman nak ambik SPM dulu..

maklang said...

kak nong:

tq

maklang said...

dzieta:

Tq ...memang nostalgia kan..:)